Sweets for events (repetition)
29&30 Ιουνίου 2019 

Σε αυτό το σεμινάριο η φιλοσοφία είναι, τα γλυκά αυτά να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε ένα τραπέζι παρουσίασης , τύπου candy bar, να είναι νόστιμα, ευπαρουσίαστα, εύκολα στην παρασκευή καθώς και στην παραγωγή πολλών μερίδων ανά είδος.

Τα γλυκά θα είναι:

1) γλυκό σε ποτήρι με κρέμα σοκολάτα , αλμυρή καραμέλα
2) γλυκό σε ποτήρι, panacotta φράουλα
3) γλυκό σε ποτήρι με μάνγκο και σοκολάτα
4) γλυκό σε ποτήρι με αχλάδια και σφένδαμο
5) cake pops σοκολάτας σε μεταλλιζέ χρώματα
6) macaron με πάστα βερίκοκο, μαστίχα και καρύδι σε αφράτη κρέμα βανίλιας και μαρέγκες σε σχήμα κύκνους
7) ατομικό κέικ σε σχήμα μανιτάρι με marshmallow
8) finger food με γεύση yuzu και calamansi
9) finger food με γεύση pistache
10) mini ατομικό κέρασμα με γεύση σοκολάτα - πορτοκάλι

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει ελεύθερο Wi-fi, καφέ, αναψυκτικά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, σνακ, γλυκό, ελαφρύ γεύμα.
Στο τέλος θα παραλάβετε, συνταγολόγιο, πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου, και γλυκά από την επίδειξη

■ Όλες οι συνταγές θα γίνουν στη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου
■Το πρόγραμμα είναι διήμερο
■ Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μίας μέρας
■ Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου
■ Ώρες διεξαγωγής : 9 : 00 π.μ έως 16 : 00 μ.μ περίπου
■ Διεύθυνση : Θεσσαλονίκης 98Α και Πάτμου, Μοσχάτο - Αθήνα, Τ. Κ. 18345
■ Για κρατήσεις θέσεων : 📞 2109573004,
mail : luxorpatisserie@yahoo.gr