Pastry school of Athens
Pastry-education-knowledge-events

Απογειώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας

Στη Luxor-patisserie pastry school of Athens  ξεκινάτε με πάθος και αγάπη να μαθαίνετε αν είστε ερασιτέχνης ή να εξελίσσετε τις γνώσεις σας και την τεχνική σας αν είστε επαγγελματίας.

Είμαστε πρόθυμοι να σας μάθουμε και να σας λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με την τέχνη που αγαπάμε. 

Σας παρέχουμε όλα τα γνωστικά εφόδια της ζαχαροπλαστικής τέχνης δίνοντάς σας ακριβή συνταγολόγια, οδηγίες παρασκευής και στησίματος.

Προσεχή σεμινάρια

Sweets for events

18&19 Ιανουαρίου 2020

Επιστρέφει το εξαιρετικό σεμινάριο Sweets for Events και το 2020 που η φιλοσοφία του είναι τα γλυκά αυτά να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε ένα τραπέζι παρουσίασης , τύπου candy bar, να είναι νόστιμα, ευπαρουσίαστα, εύκολα στην παρασκευή καθώς και στην παραγωγή πολλών μερίδων ανά είδος.
Τα γλυκά θα είναι:
1) γλυκό σε ποτήρι με κρέμα σοκολάτα , αλμυρή καραμέλα
2) γλυκό σε ποτήρι, panacotta φράουλα
3) γλυκό σε ποτήρι με μάνγκο και σοκολάτα
4) γλυκό σε ποτήρι με αχλάδια και σφένδαμο
5) cake pops σοκολάτας σε μεταλλιζέ χρώματα
6) macaron με πάστα βερίκοκο, μαστίχα και καρύδι σε αφράτη κρέμα βανίλιας και μαρέγκες σε σχήμα κύκνους
7) ατομικό κέικ σε σχήμα μανιτάρι με marshmallow
8) finger food με γεύση yuzu και calamansi
9) finger food με γεύση pistache
10) mini ατομικό κέρασμα με γεύση σοκολάτα - πορτοκάλι
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρχει ελεύθερο Wi-fi, καφέ, αναψυκτικά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, σνακ, γλυκό, ελαφρύ γεύμα.
Στο τέλος θα παραλάβετε, συνταγολόγιο, πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου, και γλυκά από την επίδειξη
■ Όλες οι συνταγές θα γίνουν στη διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου
■Το πρόγραμμα είναι διήμερο
■ Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μίας μέρας
■ Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιανουαρίου
■ Ώρες διεξαγωγής : 9 : 00 π.μ έως 16 : 00 μ.μ περίπου
■ Διεύθυνση : Θεσσαλονίκης 98Α και Πάτμου, Μοσχάτο - Αθήνα, Τ. Κ. 18345
Κλείσε θέση ⬇
📞 2109573004,
📧 luxorpatisserie@yahoo.gr

Gateau de Noel

30 Νοεμβρίου 2019

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου one day σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με εκπληκτικά γλυκά που προτείνονται από την Luxor Patisserie και την ομάδα των Pastry Chef .
Τρεις προτάσεις ξεχωριστές σε γεύση και φινέτσα όπου θα κυριαρχεί το κάστανο , ρούμι , βύσσινο, σοκολάτα για τα Χριστούγεννα.

Πληροφορίες σεμιναρίου
✔ Ημερομηνία διεξαγωγής : 30 Νοεμβρίου
✔Ώρες διεξαγωγής : 9 : 00 π.μ έως : 16 : 00 μ.μ
✔Εκπαιδεύτριες : Tamara Maksimenkova και Έφη Μωυσιάδου
✔Διεύθυνση : Θεσσαλονίκης 98Α και Πάτμου , Μοσχάτο - Αθήνα, ΤΚ 18345
Παροχές σεμιναρίου
✔ Συνταγολόγιο
✔ Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου
✔Wi-fi
✔ καφές , γλυκό, snack , εμφιαλωμένο νερό , αναψυκτικά, ελαφρύ γεύμα .
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο Email : luxorpatisserie@yahoo.gr και στο 📞 210 9573004